Участь студентів у проєкті з міжкультурної комунікації

Кафедра іноземної філології та перекладу продовжує плідну роботу в рамках міжнародного проекту COIL – глобальної мережі міжнародної співпраці студентів і викладачів через онлайн навчання.

Доцент кафедри Олена Гнєдкова спільно з професором Брендоном Стоу з Front Range Community College (США) розробили курс «Global view of communication» з фокусом уваги на міжкультурну взаємодію і порозуміння між американськими і українськими студентами.

Відбулася перша з 4 зустрічей студентів Факультету гуманітарних та соціальних наук з однолітками з Front Range Community College. Ця зустріч-знайомство пройшла у форматі Q and A session – живому спілкуванні через взаємні питання-відповіді про країни проживання, студентське життя, моду, спорт, мову, звичаї тощо.

Професор Б. Стоу висловив щире захоплення мужністю українського народу й готовністю наших студентів у такі важкі часи долучатися до міжнародних освітніх і культурних програм.

Попереду студентів чекає багато цікавих і змістовних зустрічей, групової й самостійної роботи,  тож ми бажаємо їм успіхів у реалізації проєкту і задоволення від міжкультурної комунікації.