Студенти СНУ ім. В. Даля взяли участь у відкритті кейс-чемпіонату

Студенти Факультету економіки і управління СНУ ім. В. Даля взяли участь у відкритті кейс-чемпіонату «M.Student champ 2022» від компанії «Метінвест». До цієї події долучилися Катерина Петряєва (МЕН-19д), Роман Летучий (ЕК-20д) та Аліна Фільчакова (ООП-20д) під керівництвом доцентки Кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу Наталії Ткаченко та за підтримки університетського Центру розвитку SOFT SKILLS.

Студенти зареєструвались для участі у кейс-чемпіонаті та обрали свій варіант кейсу від комбінату «Запоріжсталь» із 130 можливих кейсів для подальшого вирішення.

Студенти СНУ ім. В. Даля взяли участь у відкритті кейс-чемпіонату

Студентський кейс-чемпіонат – грандіозний захід, адже до участі в ньому залучено 21 підприємство компанії «Метінвест» з міст Запоріжжя, Кривий Ріг, Маріуполь та Дніпро.

Для студентів участь в кейс-чемпіонаті – це можливість отримати практичне навчання, знайти базу для проходження практики, покращити навички, необхідні для подальшого працевлаштування, а можливо й знайти майбутню роботу.

Під час зустрічі студенти мали можливість познайомитися з генеральним директором ПрАТ «Каметсталь» Дмитром Липпою, керівником та засновником CASERS, організатором кейс-чемпіонату Євгеном Урсаловим, керівником центру кар’єри «Метінвест» Віталієм Тишечком та представниками журі кейс-чемпіонату.

Студенти СНУ ім. В. Даля взяли участь у відкритті кейс-чемпіонату

Студенти мали можливість послухати розповідь провідного інженера з підготовки кадрів відділу розвитку персоналу Олени Теребінової про комбінат «Запоріжсталь», познайомитися з менторами від підприємства та задати питання щодо подальшої участі в кейс-чемпіонаті.

УВАГА!!! Реєстрацію для участі в кейс-чемпіонаті подовжено до 20 лютого, й студенти нашого університету мають можливість ще долучитися до участі в ньому!