Студент СНУ ім. В. Даля загинув за Україну

Студент СНУ ім. В. Даля загинув за Україну

Ще одного далівця прийняла українська земля. Захищаючи нашу країну, загинув студент 3-го курсу кафедри економіки і підприємництва Олександр Моїсеєнко.

Олександр Моїсеєнко на псевдо Богомол родом з Одещини. Служив у розвідроті у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. У 2013-2014 роках брав активну участь у Революції Гідності. Після Майдану пішов воювати на Донбас добровольцем, спочатку в батальйоні парамедиків “Госпітальєри”. Із 2016 року приєднався до строю «королівської бригади». Спочатку був бойовим медиком, пізніше став займатися аеророзвідкою. Вболівав за втілення стандартів НАТО у системі прийняття рішень в ЗСУ, активно застосовував їх на практиці у своєму підрозділі.

Студент СНУ ім. В. Даля загинув за Україну
Олександр Моїсеєнко на псевдо Богомол

Олександр загинув при виконанні бойового завдання в районі Попасної 7 травня. Йому був 31 рік, залишилися дружина, батьки та дві сестри.

Олександр похований на Личаківському цвинтарі у Львові. З початком війни в Україні там з’явилася Алея героїв, які загинули за Україну.

Студент СНУ ім. В. Даля загинув за Україну
Олександра Моїсеєнка поховали на Алеї героїв Личаківського кладовища у Львові

Від імені всієї далівськоі спільноти висловлюємо співчуття рідним, побратимам і посестрам загиблого Героя. Світла пам‘ять.