Студентка Анна Котова їде на лікування і реабілітацію в Польщу

Студентка Анна Котова їде на лікування і реабілітацію в Польщу

На момент публікації новини на допомогу студентці 2-го курсу спеціальності «Соціальна робота» Факультету гуманітарних та соціальних наук Анні Олегівні Котовій, яка була тяжко травмована в Дніпрі в результаті удару ворожої ракети, зібрано 93382,62 грн на картку деканеси Олени Федорової. Збір було розпочато відразу після трагедії.

Аня – звичайна дівчина з Луганської області, яка народилася в м. Сєвєродонецьк. На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну була вимушена покинути свою домівку та переїхати до м. Дніпро, щоб бути в безпеці та продовжити навчання в університеті.

14 січня 2023 року їй виповнилося 19 років. Вона стояла біля вікна та приймала привітання, коли отримала «страшний подарунок», який перевернув все її життя, – ворожа російська ракета влучила в дім, де вона проживала.

Але Анна народилася вдруге, коли опинилася серед  нелюдських криків, обвалених плит дому, пилу та крові, але поряд зі своїм хлопцем Денисом.

Студентка Анна Котова їде на лікування і реабілітацію в Польщу

Студентська рада університету, керівництво факультету, одногрупники та студенти інших факультетів відразу прийшли на допомогу дівчині та почали збирати гроші на її лікування.

Деканеса факультету Альона Федорова взяла на себе відповідальність за збір коштів та знайшла в Дніпрі рідну тітку Анни Валентину. Зателефонувала матусі, яка зараз знаходиться в м. Сєвєродонецьк разом з бабусею дівчини, заспокоїла, сказала що ми всі впораємося та докладемо всіх зусиль, щоб Аня одужала.

У супроводі тітки та хлопця Дениса Анна зараз їде до Львову, а потім Валентина  буде поряд з дівчиною в Польщі на лікуванні та реабілітації.

Щиро дякуємо адміністрації університету, деканесі і всім далівцям, а також друзям та всім  небайдужим людям за допомогу для Ані Котової.

Ми і надалі будемо підтримувати нашу Аню, нашу маленьку принцесу. Впевнені, що все буде добре. Тільки потрібен час! Ми згуртовані, ми сильні, ніяке горе не зможе зломити нас!

Також відбувався збір грошей на Monobank, організований подругою Ані. Той збір на сьогодні закрито.