Конкурс «ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНИ»

Кафедра української філології та журналістики з 23 березня по 23 квітня 2023 року запрошує майбутніх абітурієнтів узяти участь у конкурсі «ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНИ» 

Зроби світлини і надійшли нам!

До участі у конкурсі допускаються фотографії абітурієнтів, що прагнуть вступити на спеціальність «Журналістика».  Кожен учасник може опублікувати до трьох фотографій. На конкурс приймаються фотографії гарної технічної якості, де чітко видно деталі обличчя людини. Мінімальний розмір фотографії, що допускається до конкурсу, – 600 пікселів по короткій стороні.

Конкурс «ОБЛИЧЧЯ УКРАЇНИ»
Зроби світлини і надійшли нам!

Чекаємо на ваші фото!

Роботи переможців будуть розміщені на сайті кафедри української філології та журналістики до 30 квітня 2023 р. за адресою: https://deps.snu.edu.ua/uk/fakultet-gumanitarnih-nauk-psihologiyi-ta-pedagogiki/kafedra-ukrayinskoyi-filologiyi-ta-zhurnalistiki/

Світлини надсилати на пошту: gluh18@snu.edu.ua з приміткою в темі «Конкурс для майбутніх журналістів». Прикріплені файли необхідно назвати (прізвище та ім’я, напр., Костенко Марія). У листі вказати інформацію про автора фото (клас, школа, населений пункт, напр., здобувачка освіти 11–А класу, Полтавський науковий ліцей № 3, місто Полтава).

На переможців чекають електронні грамоти та дипломи. 

З питаннями звертатися за номером 050–736–85–14