Конкурс «ВІДЧУЙ СЕБЕ МОВОЗНАВЦЕМ»

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля (м. Київ), Факультет гуманітарних та соціальних наук, Кафедра української філології та журналістики з 23 березня по 23 квітня 2023 року запрошує майбутніх абітурієнтів узяти участь у конкурсі «ВІДЧУЙ СЕБЕ МОВОЗНАВЦЕМ».

Запиши відео і надішли нам!

Гуляючи вулицями свого населеного пункту, зверни увагу на оголошення, рекламу, назви магазинів, кав’ярень тощо. Знайди помилку у назві і прокоментуй, записавши коротеньке відео (до 30 секунд).

Конкурс «ВІДЧУЙ СЕБЕ МОВОЗНАВЦЕМ»

Чекаємо на ваші записи!

Роботи переможців будуть розміщені на сайті кафедри української філології та журналістики до 30 квітня 2023 р. за адресою: https://deps.snu.edu.ua/uk/fakultet-gumanitarnih-nauk-psihologiyi-ta-pedagogiki/kafedra-ukrayinskoyi-filologiyi-ta-zhurnalistiki/

Відео надсилати на пошту gluh18@snu.edu.ua з приміткою в темі «Конкурс». Прикріплені файли необхідно назвати так (прізвище та ім’я, напр., Костенко Марія). У листі вказати інформацію про автора відео (клас, школа, населений пункт, напр., здобувачка освіти 11-А класу, Полтавський науковий ліцей №3, місто Полтава).

На переможців чекають електронні грамоти та дипломи.

З питаннями звертатися за номером 050-736-85-14