Співпраця зі стейкхолдером

Викладачі та студенти Факультету транспорту і будівництва і Факультету інженерії провели координаційну зустріч з командою ПрАТ «Хімпроект» щодо початку навчання представників університету основам роботи з програмним комплексом CLS.

Програмний комплекс CLS охоплює всі основні етапи будівництва, автоматизує роботу проєктувальників, фахівців із закупівлі матеріалів, економістів, планувальників, служби будівельного контролю та керівників проєктів.

Співпраця зі стейкхолдером

У даний час ПрАТ «Хімпроект» співпрацює з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та проєктом USAID Economic Resilience Activity (ERA Ukraine).

Співпраця зі стейкхолдером

Програма курсів складається з наступних основних частин:

1. Управління проєктною документацією

2. Управління поставками

3. Планування будівельно-монтажних робіт

4. Управління роботою із підрядними організаціями

5. Формування та контроль бюджету будівництва

6. Будівельний контроль

7. Аналіз ризиків

8. Управління проєктом, моніторинг ходу будівництва

Співпраця зі стейкхолдером

Курс навчання ділиться на теоретичну та практичну частини. Основний обсяг теоретичних знань прив’язаний до вирішення практичних завдань. Для кожного бажаючого пройти даний курс формується індивідуальна програма з урахуванням його наявної на даний момент кваліфікації, прийнятої спрямованості навчання (технічний чи економічний ухил), обраного типу будівництва (промислове або цивільне), глибини вивчення (розробка або застосування готових 3D моделей).

Співпраця зі стейкхолдером

Практичні заняття проводяться із застосуванням навчальних проєктів. Навчальні проєкти підготовлені з урахуванням реальних будівельних об’єктів. Навчання проводиться дистанційно. Результатом навчання є здобуття професійних знань та навичок в організації та управлінні будівництвом, загальних та поглиблених відповідно до обраної спрямованості.

Співпраця зі стейкхолдером

Курс буде корисний як фахівцям спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія, так і представникам інших технічних та економічних спеціальностей в контексті розуміння принципів проєктування та будівництва промислових процесів та житлових об’єктів.