Представниця СНУ ім. В. Даля стала членом журі всеукраїнського конкурсу

Старший викладач кафедри технології легкої промисловості факультету інженерії Ольга Тєлушкіна стала членом журі XXII Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої» з нагоди  209-річниці з  Дня народження  Тараса Шевченка.

Організаторами обласного етапу конкурсу  є  управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської ОДА та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва.

Представниця СНУ ім. В. Даля стала членом журі всеукраїнського конкурсу

На підбитті підсумку етапу конкурсу з вітальним словом до учасників заходу звернулись заступник Голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська та начальник управління культури, національностей, релігій  та туризму ЛОДА  Аліна Адамчук. Усім учасникам були адресовані щирі побажання подальшого професійного зростання та якнайшвидшого повернення в рідні домівки та до рідних шкіл Луганщини.

Представниця СНУ ім. В. Даля стала членом журі всеукраїнського конкурсу

Директорка Луганського обласного центру навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва Лариса Железовська  розповіла, що на розгляд  журі  було подано 17 творчих робіт учнів з переміщених мистецьких шкіл Рубіжного, Сєвєродонецька, Гірського, Лисичанська та Кремінної у двох номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».