Робочі місця чекають на студентів СНУ ім. В. Даля

Студенти 2-4-го курсів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей, що представлені в Університеті, отримали можливість долучитися до програми дуальної освіти завдяки  перспективній програмі співпраці СНУ ім. В. Даля із підприємством МХП (раніше «Миронівський хлібопродукт») за сприяння проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Попередня зустріч представників СНУ ім. В. Даля з керівництвом компанії МХП, яка має штат понад 26 тисяч співробітників в усіх галузях знань, відбулася 1 вересня.

Більш детально про підприємство МХП. Підприємство МХП вже давно співпрацює більше ніж із 50 закладами освіти України (переважно агросектор) щодо підготовки кадрів для своїх підрозділів через дуальну освіту.

Сторінка новин підрозділу «МХП Кар’єра»: https://www.facebook.com/mhpcareer

Зараз завдяки сприянню проєкту USAID «Економічна підтримка України» до цієї програми долучається наш університет.

Підприємство має широку мережу підрозділів по Україні, тож можна знайти місце роботи як найближче до поточного місця проживання студента, надає можливість безкоштовного проживання в гуртожитку, сплачує заробітну плату (до 15 тис. грн), кожного робочого дня безкоштовний обід та раз на місяць 6,5 кг курятини.

Перед тим, як підприємство прийме рішення щодо прийняття студента на навчання за дуальною освітою, профільні фахівці проводять конкурс серед претендентів щодо базових і фахових компетентностей та відбирають найкращих.

15 вересня о 10:00 пройде онлайн зустріч із представниками МХП і студентами щодо кар’єрних можливостей студентів на цьому підприємстві. Попередньо перед зустріччю потрібно пройти реєстрацію.