Методичні матеріали для Університетського центру медіації

Університетський центр медіації СНУ ім. В. Даля (керівниця – проф. Ольга Лосієвська), який функціонує на базі кафедри психології та соціології,  отримав методичні матеріали для використання в процесі роботи в рамках співпраці та професійної взаємодії з ГО «Ла Страда-Україна» (La Strada-Ukraine).

Громадська організація «La Strada-Ukraine» працює для забезпечення ґендерної рівності, побудови миру, запобігання ґендерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.

Така співпраця розширює можливості Університетського центру медіації з вивчення світового досвіду діяльності ГО «La Strada-Ukraine» та орієнтує спільні зусилля у напрямку руху світових тенденцій, озброює методиками та матеріалами, що були напрацьовані різними країнами, для їх подальшого втілення у діяльність Центру та Університету загалом задля руху в напрямку постійного розвитку (відкритість до нового, інновацій, саморозвитку, самовдосконалення), розвитку взаємодопомоги та взаємопідтримки, взаємної поваги, довіри, активної життєвої позиції, пріоритету прав людини, здорового способу життя, толерантності, чуйності, взаєморозуміння, екологічності, резильєнтності.