Меморандум між двома класичними університетами

Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між двома класичними університетами – Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (м. Київ) і Західноукраїнським національним університетом (м. Тернопіль). Ціль – сприяння підвищенню якості освіти через спільні програми академічної мобільності, наукові дослідження та поглиблення комунікацій між здобувачами вищої освіти, викладачами та партнерами університетів в Україні, а також за її межами.

Сторони домовились про науковий і академічний напрями партнерської діяльності і форми співпраці.

Меморандум між двома класичними університетами

Ректорка ЗУНУ Оксана Десятнюк: «Наше співробітництво – об’єднання зусиль, які спрямовані на розвиток освітньої й наукової діяльності в Україні та за її межами. Разом ми сприятимемо створенню нових можливостей для студентів і викладачів наших закладів вищої освіти, реалізуємо наукові проєкти та спільно досліджуватимемо актуальні проблеми, які виникли в українському суспільстві. Вірю, що ця співпраця буде результативною!»  

Меморандум між двома класичними університетами
Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між двома класичними університетами

Ректорка СНУ ім. В. Даля Ольга Поркуян: «Співпрацюючи із Західноукраїнським національним університетом, ми збагатимо освітнє середовище нашої держави новими ідеями та перспективами, створимо платформи для інновацій та обміну знаннями. Разом до перемоги!»

Меморандум між двома класичними університетами
Ректорка СНУ ім. В. Даля Ольга Поркуян