СНУ ім. В. Даля отримав сертифікат про визнання від Study Abroad Aide

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля визнаний одним з найкращих українських університетів України та увійшов до числа найкращих університетів у світі.

Таку інформацію повідомила Study Abroad Aide – найбільша та найповніша база даних університетів у світі, що спеціалізується на випуску статей, посібників та інших інформативних публікацій для допомоги студентам.

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля отримав відповідний сертифікат.

СНУ ім. В. Даля отримав сертифікат про визнання від Study Abroad Aide

Study Abroad Aide оцінює понад 8000 університетів щодо їх ефективності, цінності та доступності, що є цінним ресурсом для студентів, які вирішують, де навчатися. Місія компанії полягає в тому, щоб надати неупереджену думку про університети в усьому світі для студентів в якості хорошої платформи для початку навчання. 

Академічна репутація, яка є відображенням якості університету з точки зору надання освіти, досліджень і досвіду, вимірюється з допомогою світових рейтингів кожного університету від відомих і надійних установ, які рейтингують установи, наприклад Times Higher Education World University Rankings, QS World University Rankings і US News & World Report Best Colleges.

Компанія Study Abroad Aide збирає дані для ранжування  лише зі сторінок англійською мовою з офіційних веб-сайтів університетів, державних веб-сайтів і перевірених сторонніх веб-сайтів. 

Університети з відмінною академічною репутацією і з доступною платою за навчання визначаються компанією Study Abroad Aide університетами з найкращим співвідношенням ціни та якості. Вони оцінюються на основі доступності та репутації, тобто рейтинг розраховується на основі двох показників: академічна якість закладу (вага – 75%) і різниця між платою за навчання та середньою платою за навчання в країні (вага – 25%). Таке поєднання та обчислення цих показників показує баланс якості та доступності.