Майбутній психолог пройшов курс «Психологія чоловіків та маскулінності» з американським викладачем

Здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівню спеціальності 053 Психологія, освітньої програми «Психологія» кафедри психології та соціології Факультету здоров’я людини Володимир Мороз пройшов навчання за авторським курсом «Психологія чоловіків та маскулінності» (Psychology of Men and Masculinity), і отримав сертифікат.

Викладач курсу – доктор Дарріл Хілл, канадсько-американський психолог, професор психології та досліджень жінок, статі та сексуальності Коледжу Стейтен-Айленда та центру аспірантури Міського університету Нью-Йорка. Доктор Хілл (Dr. Darly Hill) – дослідник історії та філософії психології, історичного та соціологічного аналізу сексуальності та раси.

Ідея проєкту від американських професорів – «пожертвувати свій власний курс» українським студентам. Назва ініціативи – «Летючий університет для українських студентів» (FUUS) для студентів бакалаврату та магістратури гуманітарних та суміжних соціальних наук через відкритий конкурс заявок. Фінансування – від Фонду Костюшко в Нью-Йорку.

Для студентів це – можливість навчатися з професорами провідних коледжів і університетів США та перспектива вдосконалення академічної англійської мови для доступу до міжнародних стипендій і подальшого навчання, отримання додаткових професійних компетентностей в неформальній освіті.