Освітню програму обговорили із професіоналами

Відбулося засідання фокус-групи, що було присвячене вдосконаленню освітньо-професійної програми 061 «Журналістика» для освітніх рівнів “бакалавр” і “магістр”.

В заході взяли участь викладачі кафедри журналістики та українознавчих студій, студенти та запрошені гості – головний редактор суспільно-політичного оглядача «Трибун» Олексій Артюх, менеджерка філії АТ «НСТУ» «Регіональна дирекція UA:Донбас» Ірина Коваль та ведуча програми редакції мовлення на тимчасово окуповані та деокуповані території «Українського радіо» Вікторія Марченко.

Учасники заходу активно обмінювалися думками, ідеями та пропозиціями, що варто враховувати в навчанні майбутніх журналістів. Зокрема, були висловлені міркування щодо розширення практичних занять, впровадження новітніх освітніх курсів та більшої інтеграції студентів у реальну журналістську діяльність.

Засідання виявилося продуктивним та результативним етапом у вдосконаленні освітньо-професійної програми, спрямованої на підготовку конкурентоспроможних журналістів.