Оперативне оновлення чергової освітньої програми

Викладачі кафедри комп’ютерно-інтегрованих систем управління університету представили оновлені силабуси для низки ключових дисциплін після успішного завершення тренінгів, організованих компанією Festo за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Оновлення освітньої програми для рівня бакалавр за спеціальності 174-Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка стосуються наступних предметів: Теорія автоматичного керування, Основи мехатроніки, Основи робототехніки та Технічні засоби автоматизації.

Оновлені силабуси отримали позитивну оцінку на засіданні методичної комісії Факультету інформаційних технологій та електроніки. Ці зміни в навчальних програмах дозволять студентам отримати більш актуальні знання і готуватися до викликів, які стоять перед сучасними індустріями автоматизації та робототехніки.

Festo та Проєкт USAID «Економічна підтримка України» залишаються віддані підтримці освітніх ініціатив, спрямованих на розвиток та модернізацію освітніх програм.

Завдяки постійному оновленню навчальних програм та вдосконаленню кадрового потенціалу, університет продовжує зберігати своє лідерство в галузі технічної освіти, готуючи кваліфікованих фахівців, які будуть готові до викликів майбутнього.

Участь в тренінгах та оновлення силабусів стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Міжнародна фундація розвитку» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Зміст цього допису є відповідальністю Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля та необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.