Платформа для навчання майбутніх реабілітологів

Укладено Меморандум порозуміння між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (кафедрою здоров’я людини та фізичного виховання Факультету здоров’я людини) та освітньою платформою Physiopedia Plus. Завдяки такій співпраці викладачі кафедри та студенти спеціальності 227 Терапія та реабілітація отримали безкоштовний доступ до курсів освітньої онлайн-платформи Physiopedia Plus.

Це міжнародна освітня онлайн-платформа для електронного навчання, яка об’єднує фахівців з реабілітації з усього світу для навчання та професійного розвитку. На платформі розміщено більше 612 курсів англійською мовою та 120 курсів українською мовою.

Платформа для навчання майбутніх реабілітологів

Також, на Physiopedia Plus є можливість дивитися навчальні відео, слухати подкасти, читати повнотекстові підручники та журнали, фіксувати свій професійний розвиток та отримувати сертифікати про закінчення акредитованого курсу.

Платформа для навчання майбутніх реабілітологів

Physiopedia (Фізіопедія) працює в Україні в рамках проєкту «Зміцнення реабілітаційних послуг в системі охорони здоров’я» (SRSHS) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).