Відновлення освітнього процесу в умовах воєнної агресії рф

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля продовжує свою діяльність у ці складні дні.

Більшість керівного складу університету, значна кількість викладачів та студентів знаходиться в м. Кам’янець-Подільський. Зважаючи на надскладну військову ситуацію у м. Сєвєродонецьк, ще не всі наші колеги змогли виїхати.

Відновлення освітнього процесу в умовах воєнної агресії рф
СНУ ім. В. Даля у Кам’янці-Подільському

Співробітники і студенти університету вважають першочерговою задачею допомогу збройним силам, волонтерам, значні зусилля докладаються для евакуації людей з місць, які знаходяться під тотальним обстрілом російських військ.

Разом з тим, зважаючи на звернення Міністра Сергія Шкарлета, на засіданні ректорату 11 березня було прийнято рішення щодо часткового відновлення навчального процесу. Відповідний наказ розміщений на сайті електронного кампусу університету.

Навчальний процес відновлюється з 14 березня у дистанційній формі з врахуванням реальної ситуації по кожному факультету і кафедрі. Розклади і графіки навчального процесу будуть гнучко корегуватися в разі потреби. Перший тиждень розпочали з консультацій, самостійної роботи.

Віримо в перемогу!

Слава Україні!

2 коментар до “Відновлення освітнього процесу в умовах воєнної агресії рф”

  1. Кам’янець-Подільський «острів безпеки» для далівців – CНУ ім. В. Даля

    […] національний університет імені Володимира Даля тимчасово евакуйовано з м. Сєвєродонецьк Луганської області до […]

  2. Далівці знайомляться з історією м. Кам’янця-Подільського – CНУ ім. В. Даля

    […] для студентів і співробітників СНУ ім. В. Даля, переміщеного до Хмельниччини, було проведено екскурсію історичними місцями міста […]

Коментарі закриті.