Далівці навчалися залученню ресурсів до університету

Представники СНУ ім. В. Даля Руслан Галгаш, Сергій Кудрявцев, Інна Семененко, Яна Білоус і Яна Чанкотадзе взяли участь у тренінгу з фандрайзингу.

Проведення тренінгу стало можливим завдяки проєкту «Посилення спроможності з фандрайзингу для переміщених університетів», що реалізується в рамках Програми імені Фулбрайта в Україні «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку» за фінансової підтримки Відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні.

Далівці навчалися залученню ресурсів до університету
Руслан Краплич

Протягом 10 годин інтенсивної роботи тренер Руслан Краплич – один з найвідоміших практикуючих фахівців України з фандрайзингу – ознайомив учасників з реально працюючими механізмами акумуляції ресурсів. На прикладах успішних проєктів, реалізованих в Українському католицькому університеті, були розглянуті основні інструменти фандрайзингу.

В ході тренінгу також були визначені перспективні для вишу фандрайзингові проєкти.

Далівці навчалися залученню ресурсів до університету

Логічним продовженням даної роботи має стати реально працюючий інструмент для залучення донорських ресурсів до університету. Очікується, що фандрайзингові проекти в СНУ ім. В. Даля будуть реалізовуватись через благодійний фонд.