Американка викладатиме студентам англійську мову

Американська викладачка англійської мови, професорка Кеті Аманті викладатиме англійську мову в онлайн-форматі за програмою “Virtual English Language Educators” для студентів кафедри германо-романської філології та перекладу СНУ ім. В. Даля у весняному семестрі 2022/2023 н.р.

Професорку запросив відділ преси, освіти і культури Посольства США. Зазначена програма повністю фінансується урядом Сполучених Штатів Америки. За цією програмою працюють провідні фахівці, які мають досвід викладання англійської мови як іноземної студентам з різних країн світу.

Американка викладатиме студентам англійську мову

Кеті Аманті отримала ступінь бакалавра з початкової двомовної освіти, ступінь магістра з культури антропології та отримала ступінь доктора філософії з мови, читання та культури в Університеті Арізони. Вона активно виступає з презентаціями про навчання тих, хто вивчає англійську мову як іноземну, про двомовне навчання, освітні технології та шкільну дисципліну. Крім інших публікацій вона була співредактором праці під назвою «Критичні погляди на викладання та вивчення англійської мови у світі». Наукові інтереси докторки Аманті включають питання вивчення іноземної мови, двомовної освіти, двомовності та двописемності, глобалізації та освіти і взаємозв’язок расових, мовних і політичних питань.

Американка викладатиме студентам англійську мову
Американка викладатиме студентам англійську мову

У рамках програми Кеті Аманті регулярно проводитиме практичні заняття зі здобувачами вищої освіти першого й другого років навчання, організовуватиме та проводитеме засідання англомовного розмовного клубу зі студентами 3-х і 4-х курсів. Таким чином, майбутні перекладачі мають безцінну можливість спілкуватися з носієм мови й вдосконалювати свої знання й навички.

Американка викладатиме студентам англійську мову

Окрім занять зі здобувачами, фахівчиня проводитиме методичні семінари для викладачів кафедри, де поділиться сучасними методиками, інструментами й корисними ресурсами для викладання англійської мови в онлайн- і офлайн-форматах.