Відбувся День відкритих дверей на Факультеті економіки і управління СНУ ім. В. Даля

День відкритих дверей на Факультеті економіки і управління відбувся в онлайн-форматі. Майбутні абітурієнти долучились до заходу через платформу «Zoom» і мали змогу дізнатись усе про навчання та студентське життя, поспілкувавшись із представниками деканату факультету, завідувачами і викладачами кафедр факультету.

Декан факультету економіки і управління Євген Івченко розповів про структуру та діяльність факультету, нюанси навчання у СНУ ім. В. Даля, актуальність освітніх програм, поділився численними успіхами науковців і студентів, детально описав переваги здобуття вищої освіти у закладі, наголосив на тому, що студенти мають можливість займатися науковою діяльністю, проводити наукові дослідження і проходити міжнародні стажування.

Секретар Приймальної комісії СНУ їм. В. Даля Євген Мазнєв пояснив майбутнім абітурієнтам, де і коли варто шукати актуальну інформацію про Вступну кампанію 2023 та відповів на низку запитань щодо умов вступу до СНУ ім. В. Даля.

Також абітурієнти мали змогу поспілкуватися із завідувачами і викладачами щодо спеціальностей, які їх найбільше цікавлять. В ході зустрічі майбутні абітурієнти отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно нюансів вступної кампанії 2023 року, актуального попиту на фахівців спеціальностей факультету на ринку праці, особливостей навчального процесу, перспектив та можливостей, які пропонує СНУ ім. В. Даля.