Черговий стаді-тур за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка України»

Студенти, викладачі та науковці СНУ ім. В. Даля взяли участь у новому стаді-турі, організованому завдяки підтримці проєкту USAID «Економічна підтримка України». Учасники туру відвідали ПрАТ «Плазматек» в с. Рудниця Вінницької області.

Метою стаді-турів є знайомство студентів з сучасним українським бізнесом, популяризація дуальної освіти, пошук стейкхолдерів для освітніх програм.

Черговий стаді-тур за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка України»

ПрАТ «Плазматек» – це лідер у виробництві зварювальних матеріалів, який постійно інновує та вдосконалює свою продукцію. Компанія має власну науково-дослідну лабораторію, де розробляються нові технології та формули. «Плазматек» динамічно розвивається та робить наукові відкриття, має багато нових ідей та завдань.

Під час стаді-туру учасники відвідали основні цехи підприємства, побачили всі етапи виробничого процесу: від підготовки шихти до виготовлення електродів та зварювального дроту, дізналися про сучасні методи переробки рідких кислих стоків, які дозволяють зменшити негативний вплив на навколишнє середовище. Студенти також ознайомилися з умовами праці на підприємстві та перспективами працевлаштування при здобутті освіти за дуальною формою. Викладачі отримали інформацію про можливості проходження практик на підприємстві та написання кваліфікаційних робіт на основі діяльності та досвіду “Плазматек”.

Черговий стаді-тур за підтримки проєкту USAID «Економічна підтримка України»

Деякі працівники підприємства навчаються у СНУ ім. В. Даля за дуальною формою. Тому під час стаді-туру викладачі мали змогу зустріти своїх студентів безпосередньо на робочих місцях.

Сьогодні компанія «Плазматек» займає провідні позиції на ринках України, Молдови, Румунії, Польщі, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Вірменії, Узбекистану та інших країнах. Компанія пропонує широкий асортимент зварювальної продукції, що поєднується із сучасним високотехнологічним виробництвом. Загальний обсяг інвестицій корпорації за 2003-2021 р. становить 1 404 578 000 грн. Більшу частину зароблених коштів «ПлазмаТек» інвестує у розвиток та впровадження новітніх технологій.

Читайте про попередній стаді-тур тут: Представники СНУ ім. В. Даля відвідали ТОВ Danico LLC у м. Черняхів Житомирської області за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».