Відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Транспорт: наука та практика»

Відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, аспірантів та студентів «Транспорт: наука та практика», яка проводилася в онлайн форматі.

Організаторами конференції виступили кафедра залізничного, автомобільного транспорту та підйомно-транспортних машин Факультету транспорту і будівництва Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля та кафедра експлуатації портів та технології вантажних робіт Навчально-наукового інституту морського бізнесу Одеського національного морського університету.

Відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Транспорт: наука та практика»

Учасників конференції привітали від СНУ ім. В. Даля: перший проректор д.т.н., професор Дмитро Марченко, завідувач кафедри залізничного, автомобільного транспорту та підйомно-транспортних машин, к.т.н., доцент Андрій Климаш, член Наглядової ради університету, голова ГС «Асоціація інновацій транспортної інфраструктури України» Андрій Смородін; від ННІМБ ОНМУ: в.о. директора, к.т.н., доцентка Наталія Павлова, завідувач кафедри експлуатації портів і технології вантажних робіт, д.т.н., професорка Олена Кириллова, а також голова Наглядової ради ГС «Асоціація інновацій транспортної інфраструктури України» Едвінс Бержінс.

Відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Транспорт: наука та практика»

Конференція проводилася за секціями: «Транспортна інфраструктура. Інфраструктура міждержавної Ініціативи Трьох Морів», «Транспортні інноваційні технології», «Транспортні засоби (за видами транспорту)», «Логістика, економіка, безпека перевезень», «Інформаційні технології у логістичних та транспортних системах. Інформаційна безпека», «Інноваційна медицина, соціально-психологічний супровід та реабілітація особистості у транспортній сфері», «Космічна сфера». Участь у конференції взяли понад 90 учасників із 18 закладів вищої освіти та провідних організацій України, а також науковці з Чехії, Словаччини, Німеччини, Латвії та США.

Організатори конференції щиро вдячні усім учасникам за актуальні доповіді та активну участь у роботі конференції.