Науковиця СНУ ім. В. Даля пройшла стажування у Чехії

Завідувачка кафедри економіки і підприємництва Інна Семененко пройшла стажування у Чехії в університеті Менделя.

Стажування проходило протягом двох місяців в рамках чесько-українського проєкту Transnational Academic Knowledge-Sharing (TAK) на базі Університету Менделя в м. Брно (Чехія) за підтримки Міністерства закордонних справ Чехії. Участь Інни Семененко стала можливою завдяки членству у Всеукраїнській громадській організації «Професійна мережа дослідників та менеджерів вищої освіти в Україні» (PNRM), яка є одним із партнерів проєкту ТАК.

Науковиця СНУ ім. В. Даля пройшла стажування у Чехії

Всеукраїнська громадська організація «Професійна мережа дослідників та менеджерів вищої освіти в Україні» (PNRM) об’єднує керівників або менеджерів закладів вищої освіти різних областей України і націлена на впровадження в Україні інноваційних підходів до розвитку освіти, науки і технологій.

Науковиця СНУ ім. В. Даля пройшла стажування у Чехії

Стажування в Чехії за програмою ТАК пройшли 15 представників закладів вищої освіти з різних куточків України. Програма тривала спочатку в дистанційному форматі, а потім безпосередньо в Університеті Менделя у м. Брно. Навчання дозволило вивчити досвід інтернаціоналізації і просування університетів на міжнародному рівні. Протягом офлайн стажування, учасники змогли взяти участь також у «Міжнародному тижні» Університету Менделя, до якого приїхало чимало представників закордонних закладів вищої освіти.

Науковиця СНУ ім. В. Даля пройшла стажування у Чехії

Також в рамках програми ТАК в Університеті Менделя за програмою академічної мобільності навчалися дві студентки кафедри публічного управління, менеджменту і маркетингу.