«Влучити в десятку!» з вибором майбутньої професії

Старший викладач кафедри практичної психології та соціальної роботи (Факультет гуманітарних та соціальних наук) Олена Бровендер долучилася до масштабного профорієнтаційного заходу, який відбувся у гуманітарному хабі Старобільської районної державної адміністрації у місті Київ (Печерський район), та пройшов під гаслом «Влучити в десятку!».

Майбутнім абітурієнтам та їх батькам було представлено презентацію кафедри з інформацією про її багаточисельні освітні програми: «Практична психологія», «Психологія соціальної роботи», «Психологія та освітній коучинг», «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення», «Управління соціальними закладами», за найбільш затребуваними на сучасному ринку праці спеціальностями – 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення, 053 Психологія.

Під час зустрічі присутні дізналися про переваги навчання у СНУ ім. В. Даля, про співпрацю з університетами-партнерами, про програми академічної мобільності та перспективи працевлаштування.

Відбулося жваве обговорення: активно задавали питання, цікавилися організаційними заходами у навчанні і дозвіллі студентів.

Потенційних абітурієнтів та їх батьків запросили завітати на День відкритих дверей до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання у СНУ ім. В. Даля.