Відбувається підготовка до складання НМТ з англійської мови

Кафедра іноземної філології та перекладу проводить курси підготовки до складання національного мультипредметного тесту з англійської мови, організовані Центром удосконалення освіти СНУ ім. В. Даля.

Майбутні вступники мають змогу якісно і конструктивно підготуватись до НМТ, опанувати методику виконання завдань різної складності. Заняття відбуваються щосуботи протягом лютого-травня цього року. Слухачі охоче беруть участь у практичних заняттях, відпрацьовують типові завдання зі структури “READING” та “USE of ENGLISH”: “Тести з вибором однієї правильної відповіді”, “Встановлення правильної відповідності”, “Завдання на заповнення пропусків у тексті”, тренуючи свої grammatical and vocabulary skills.

Cтруктура кожного заняття вибудувана за планом:

1. Опрацювання GRAMMAR MATERIALS;

2. Розв’язування стандартних завдань за збірниками НМТ;

3. Розв’язування лексико-граматичних завдань за підручниками Oxford University Press.

Під керівництвом досвідченого викладача кафедри Боклаха Дмитра Юрійовича на занятті завжди проводиться робота з говорінням, корекцією усної вимови, що загалом сприятиме якісному формуванню англомовної компетентності майбутнього здобувача вищої освіти, потенційних студентів СНУ ім. В. Даля. Задля ефективної організації проведення занять створено телеграм-спільноту, в якій розміщено необхідні для підготовки матеріали: підручники, посібники, опорні граматичні схеми.

Чекаємо всіх абітурієнтів, які бажають якісно підготуватись до складання НМТ та ближче познайомитись зі СНУ ім. В. Даля на наших курсах та зичимо успішного складання НМТ в майбутньому!