Далівка успішно закінчила персональні курси з англійської мови

Далівка успішно закінчила персональні курси з англійської мови

Доцентка кафедри машинобудування та прикладної механіки СНУ ім. В. Даля Оксана Сергієнко успішно закінчила курси з англійської мови ReallyEnglish, що проводилися вишем у партнерстві з Royal Holloway University of London (RHUL) в межах проєкту «Ініціатива єднання» (Twinning Initiative) за сприяння Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту в партнерстві з Асоціацією університетів Великобританії та Cormack Consultancy Group.

Після оцінювання рівня володіння англійською мовою учасників курс був побудований персонально під кожного з них та враховував уподобання щодо тематики занять. Протягом проходження тих чи інших вправ система автоматично пропонувала перевірку рівня володіння англійською, щоб найефективніше скорегувати пропоновані завдання.

Курс охоплював широкий спектр тем, що були розроблені для розвитку основних навичок, необхідних під час використання англійської на міжнародному робочому місці.

Кожне заняття поділялося на 3 частини по 20 хвилин таким чином, щоб під час кожного з них можна було поліпшити не тільки знання граматики, а й навички читання та слухання.

На першому етапі вивчення мови треба було відпрацювати 100 занять. Після отримання сертифікату в учасників проєкту з’явилася можливість продовжити заняття у разі зацікавленості чи потреби.